Conform statisticilor medicale ale ultimilor ani, 8 din 10 romani care se prezinta la medic sunt diagnosticati cu cel putin o forma de parazitoza (din care peste jumatate dintre acestia o constituie copii sub 6 ani si varstnicii, acestia fiind cei mai expusi). Agentii patologici care cauzeaza astfel de boli se regasesc in literatura si sub denumirea de PARAZITI, fiindca tind sa infesteze orice organism cu care intra in contact, hranindu-se si perpetuandu-se cu si in gazda respectiva, actiunile acestora provocand daune, boli si chiar moartea gazdei pe care o paraziteaza.
Dintre diagnosticele medicale romanesti cele mai frecvente spilcuim: Ascaridioza (limbricii), Echinococoza (Chistul Hidatic), Giardoza (Lambliaza) si Oxiuraza (Enterobiaza). Mai putin obisnuite si cu grad de pericol foarte ridicat sunt diagnostice precum: Teniaza, Toxocaroza ori Toxoplasmoza.

Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile Dr. Hulda Clark

Pret: 300 RON

Tinctura de coaja nuca neagra, capsule de pelin 365 mg. fiecare, capsule de cuisoare 500 mg. fiecare.

Despre produs
Cumpara produs

Para Clark Kit

Pret: 305 RON

un flacon cu 100 capsule de nuca neagra,un flacon cu 100 capsule de pelin si un flacon cu 100 capsule de cuisoare.

Despre produs
Cumpara produs

Tratament detoxifiant si deparazitar pentru copii

Pret: 330 RON

Un flacon de tinctura din coaja de nuca neagra 60 ml, capsule de pelin, capsule de cuisoare si niacinamida.

Despre produs
Cumpara produs
 
 

Pachet Dr. Clark deparazitar de 18 zile

Pret: 470 RON

Un flacon capsule de pelin, un flacon Capsule de cuisoare, un flacon capsule de arginina, un flacon capsule de ornitina

Despre produs
Cumpara produs

Pachet Hulda Clark mic si Zapper romanesc

Pret: 526 RON

Tinctura de coaja nuca neagra, capsule de pelin, capsule de cuisoare

Despre produs
Cumpara produs

Tratament Hulda Clark - si Zapper Romanesc

Pret: 765 RON

Un flacon de tinctura din coaja de nuca neagra, un flacon capsule pelin, un flacon capsule cuisoare, un flacon capsule arginina, un flacon capsule ornitina ,aparatul Zapper Romanesc.

Despre produs
Cumpara produs
 
 

Contaminarea/Infestarea

Aceasta este prima etapa si cea mai importanta a unei reactii in lant care poate conduce la deces.
IMPORTANT!
NU exista IMUNIZARE in parazitoze! Parazitii sunt recunoscuti pentru 4 aspecte ale existentei lor: sunt agresivi, sunt mortali, muteaza uimitor de rapid pentru a prospera indiferent de conditiile intalnite si sunt omniprezenti. Asta inseamna ca la o persoana care s-a deparazitat, reinfestarea devine iminenta daca nu isi corecteza stilul de viata si comportamentul alimentar.
Parazitii pot utiliza numeroase cai pentru a ne infesta organismul: alimentele (legumele si fructele nespalate si/sau carne nepreparata corespunzator), apa statuta (balti, apa de canalizare), lenjerie contaminata (de exemplu, Giardia se dezvolta foarte bine in apa. Baltile si fantanile sunt focare de Giardia. Imaginati-va ppentru un moment cat de rezistenta este Giardia daca nici fierberea nu reuseste sa neutarlizeze chistul de Giardia. In aceeasi ordine de idei, daca copilul baga manuta in baltoaca si apoi o duce in gurita, contaminarea este inevitabila). Insa cele mai multe infestari se declanseaza atunci cand persoana intra in contact cu particule de materii fecale purtatoare de paraziti (oua si larve) fie de pe sol, fie de pe blana animalelor de companie care au contact cu exteriorul.

Simptome/ Efecte adverse

a) Alergiile. Multe alergii sunt cauzate de infectiile cu viermi. Tesutul corpului devine inflamat si reactioneaza la alimente atunci cand numarul celulelor albe creste din cauza acestora. Pot aparea eruptii cu pustule, cresterea sensibiltatii si alergii alimentare.
b Anemia. Parazitii fura substantele nutritive din organism cauzand anemie gazdei, insa acest lucru este posibil doar cand sunt in numar suficient de mare, acestia avand potentialul de a declansa carente vitaminice si mineralifere organismului pe care-l paraziteaza (fier, seleniu, magneziu, etc.)
c) Constipatia. Exista specii parazitare care pot determina, obstructia anumitor organe interne precum intestinele sau colonul (cauzand constipatie). d) Colicile nocturne. Sunt specifice copiilor care sufera parazitoze intestinale si care adesea sunt usor de asociat cu alte afectiuni, mai ales in randul sugarilor si a copiilor cu varste mai mici de 6 ani.
e) Diareea. De cele mai multe ori atat diareea, cat si voma sunt forme agresive de detoxifiere ale organismului, insa in cazul parazitozrlor, diareea si deshidratarea sunt adevarate semnale de alarma in ceea ce priveste dezvoltarea si raspandirea infestatiei.
f) Oboseala si Iritabilitatea. Simptomele includ si oboseala, simptome de gripa, apatie, depresie, lipsa puterii de concentrare.
h) Disfunctii ale sistemului imunitar. - Parazitii destabilizeaza sistemul imunitar diminuand imunoglobulina A.
i) Nervozitatea. Eliminarea resturilor toxice ale parazitilor irita sistemul nervos, rezultand anxietatea si starea de neliniste.
j) Afectiuni derivate. De exemplu, infestatia cu Chlamidia neidentificata, pune bazele unei candidoze ulterioare sau o candidoza netratata poate conduce la cancer.
k) Decesul. Este relativ des intalnit, mai ales in randul populatiilor defavorizate si care din varii motive nu se trateaza si nu impiedica dezvoltarea parazitozelor.

Informatii despre paraziti

Teniaza (Tenia sau Panglica)
Teniaza este determinata de una dintre cele doua specii de tenie: Saginata sau Solium. Transmiterea teniei se realizeaza prin ingestia de carne de vita cruda sau insuficient preparata termic, care contine chisturi larvare de tenie. In intestin, larvele de tenie se transforma in viermi adulti, cu dimensiuni de relativ 10 m, care elibereaza oua prin segmentele lor terminale. Din punct de vedere clinic, boala poate trece neobservata. Intr-un numar mic de cazuri, se poate manifesta prin dureri abdominale moderate, astenie, stare de rau. Diagnosticul in teniaza se bazeaza pe examinarea fragmentelor de tenie din scaun. Tratamentul se efectueaza cu substante antiparazitare fie naturiste, fie alopate. Citeste mai departe>>

Ascardioza (Limbricii)
Este determinata de Ascaris Lumbricoides care este un vierme cu lungimea de 15-35 cm. Transmiterea se realizeaza prin ingestia de oua parazitare existente in mediul inconjurator. In intestin, din oua sint eliberate larvele, care ajung pe cale circulatorie in plamini - aici se matureaza, ulterior ajungind inapoi in trahee. De aici sint inghitite, ajungind din nou in tractul digestiv sub forma de viermisori adulti. Ouale lor sint eliminate odata cu scaunul, si astfel ciclul se reia. Boala se manifesta prin tulburari digestive, malnutritie, greturi, varsaturi, crampe, balonare. Diagnosticul se pune prin examen coproparazitologic, cu evidentierea oualor de Ascaris. Tratamentul se face sub supraveghere medicala. Citeste mai departe>>

Oxiuraza (Enterobiaza)
Este o parazitoza intestinala produsa de un vierme de mici dimensiuni (un centimetru), numit stiintific Enterobius Vermicularis. Parazitul are un ciclu de viata care se desfasoara intre stadiul de ou, larva si adult. Transmiterea se realizeaza prin ingestia de oua parazitare. Larvele se formeaza din oua, in intestinul subtire; ulterior, aceasta se transforma in viermi adulti si migreaza in portiunea terminala a intestinului subtire, in apendice si colon. Oxiuraza se manifesta prin mincarime la nivelul anusului, accentuata noaptea. In formele severe se adauga astenia si oboseala. Diagnosticul modern se bazeaza pe „scotch test" - adica examinarea microscopica a unei benzi de scotch aplicata in prealabil in zona perineala si care pune in evidenta ouale de oxiuri. Citeste mai departe>>

Inapoi la oferte