Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
 
 

Sunati la: 0724.885.715 ; 0730.514.767 ;

 
 
Vezi lista completa de produse  
PACHETE
• Pachet Dr. Clark - candida
• Pachet Dr. Clark - cardiovascular
• Pachet Dr. Clark - colon
• Pachet Dr. Clark - deparazitar
• Pachet Dr. Clark - Mop-up
• Pachet Dr. Clark - ficat
• Pachet Dr. Clark - rinichi
• Pachet Dr. Clark - metale grele
• Tratament detoxifiant
• Pachet Dr. Clark - tiroida
PRODUSE
• Acizi
• Aminoacizi
• Tratament deparazitar si detoxifiant
• Deparazitare
• Detoxifiere
• Eliminare metale grele
• Enzime
• Minerale
• Plante
• Tincturi
• Uleiuri esentiale
• Vitamine
• Altele
• Kituri si substante de testare
APARATE
• Aparate Electronice
• Accesorii si filtre
• Dispozitive tratarea apei
• Ozonatoare
• Zapper
CARTI, DVD-URI
• Brosuri
• Carti
DUPA FUNCTIE
• Antioxidanti
• Cardiovascular
• Digestiv
• Imuno-stimulatoare
• Oase si Articulatii
• Sistem respirator
• Tesut Conjunctiv
• Glicemie-Diabet
IGIENA CORPORALA
• Cosmetice
• Igiena cavitate bucala
• Igiena intima
• Sapun-Sampon-Gel de dus
Ceai verde luptator impotriva grasimilor
 
Ceai verde  luptator impotriva grasimilor

Aveti nevoie de un alt motiv mai bun pentru a bea ceai verde?

In afara ca ajuta in lupta impotriva bolilor de inima, cancer si altor boli,  un nou studiu evidentiaza: consumul de ceai verde poate ajuta si in lupta  impotriva grasimilor.
Studiul a aratat ca persoanele care au baut o sticla de ceai verde in fiecare zi, timp de trei luni au pierdut mai mult tesut adipos decat cei care au baut in mod regulat o sticla de ceai alalong.
Cercetatorii spun ca rezultatele indica faptul ca substante gasite in ceai verde, cunoscute sub numele de catechine pot declansa pierderea in greutate prin stimularea arderii calorice si scaderea tesutului adipos din organism.
Aceste constatari apar in numarul din ianuarie a Jurnalului American de Nutritie Clinica.

Ceai verde: Luptator impotriva grasimilor?
Ceai negru, ceai verde si provin din aceeasi planta Camellia sinensis. Dar, spre deosebire de celelalte doua soiuri, frunzele de ceai verde nu sunt fermentate inainte de aburire si uscare.
Cele mai multe ceaiuri contin cantitati mari de polifenoli, substante care provin din plante care s-au dovedit a avea propietati antioxidante, anticancerigene si antivirale.
Cu toate acestea, ceaiul verde este deosebit de bogat intr-un tip de polifenoli numite catechine. Aceste substante au dovedit a avea proprietati anti-inflamatorii si anti-cancerigene, dar studii recente efectuate pe animale arata ca catechine pot afecta, de asemenea si acumularea grasimii corporale si nivelul  colesterolului.
In acest studiu, cercetatorii au analizat efectele catechinei in privinta reducerii tesutului adipos din organism si a pierderii in greutate pe grup de 35 de barbati japonezi. Oamenii au avut greutati similare din punctual de vedere al indicelui BMI (indicele de masa corporala, un indicator de grasime corporala) si dimensiunile taliei.
Barbatii au fost impartiti in doua grupuri. Timp de trei luni, primul grup a baut o sticla de ceai oolong imbogatita cu extract de ceai verde, care contine 690 de miligrame de catechine, iar alt grup a baut o sticla de ceai oolong cu 22 de miligrame de catechine.
In acest timp, oamenii au mancat mese identice si au fost instruiti sa isi  controleze caloriile si aportul de grasimi tot timpul, astfel incat totalul dietei globale a fost similara.
Dupa trei luni, studiul a aratat ca barbatii care beau extract de ceai verde a pierdut mai mult in greutate (5,3 kg vs 2.9 kg) si a inregistrat o scadere semnificativ mai mare in cazul indicelui IMC, talie si grasime corporala totala.
In plus, LDL colesterolul "rau" a scazut la cei care consumau  extract de ceai verde.
Continutul de catechine variaza in functie de cantitatea de ceai verde folosit si de timpul de inmuiere. Dar recomandarile  generale, bazate studii anterioare care vizau beneficiile ceaiului verde, sunt de cel putin 4 cesti pe zi.  Suplimentele pe baza de extract de ceai verde sunt de asemenea aceptate.
Cercetatorii spun ca rezultatele indica faptul ca catechinele din ceaiul verde ajuta nu numai la arderea caloriilor si la reducerea nivelului de colesterol, dar poate ajuta si la o usoara reducere a tesutului adipos din organism.
"Aceste rezultate sugereaza ca catechinele contribuie la prevenirea si ameliorarea diferitelor boli corelate  de stilul de viata si a obezitatii in special,"  scriu cercetorul Tomonori Nagao de Health Care Products Research Laboratories din Tokio si colegii sai.
 


>> citeste mai mult



Te-ar mai putea interesa :

• Bioflavonoidele
Bioflavonoidele   Bioflavonoidele Bioflavonoidele, denumite si vitamina P, au proprietati asemanatoare vitaminelor, sunt antioxidante puternice, care reduc riscurile pentru multe afectiuni. Le regasim in mari cantitati in legume, in timp ce la flori sau fructe sunt responsabile de reflectarea unei culori
 
• Alimente alcaline
Alimente alcaline Alimente alcaline Legume alcaline: broccoli, telina, castravete, vinete, conopida, ceapa, spanac, rosii; Fructe alcaline: mere, caise, avocado, banane, struguri, citrice, piersici, pere; Fructe acidifiante: coacaze, prune, fructe glasate; Cereale acidifiante: ovaz, paine, faina alba, pas
 
• Curatarea si purificarea rinichilor
Curatarea si purificarea rinichilor Curatarea si purificarea rinichilor Se iau 6 crengute de mure de 50-60 cm fiecare. Se taie marunt ca ceapa si se pun la fiert intr-o cratita de 6 l plina cu apa de izvor sau filtrata. Se fierbe 2-3 ore fara capac, la foc incet, pana cand ramane jumatate (3 l). In doua zile se bea toata cantit
 
• Importantele beneficii ale alimentatiei bazate pe cruditati
Importantele beneficii ale alimentatiei bazate pe cruditati Importantele beneficii ale alimentatiei bazate pe cruditati O alimentatie bazata pe cruditati declanseaza inca de la inceput ample fenomene benefice in fiinta umana. Astfel, metabolismul reincepe sa functioneze intr-un mod optim ceea ce va conduce la urmatoarele procese importante: 1) Elimin
 
• Caracteristicile unei alimentatii corecte
Caracteristicile unei alimentatii corecte Caracteristicile unei alimentatii corecte O alimentatie corecta si sanatoasa, trebuie sa aiba urmatoarele caracteristici: 1) Alimentatia trebuie sa fie hranitoare si vitalizanta pentru intreg organismul. Prin urmare, hrana noastra trebuie sa contina intregul complex de substante (minerale
 
Vezi toate stirile din categoria Despre Nutritie

CELE MAI VANDUTE

- 11 %Discount 11 %
Tratament detoxifian...
Pret: 290 Ron

- 10 %Discount 10 %
Pachet Aparat Zapper...
Pret: 4500 Ron

MagZapper
Pret: 2145 Ron

Antiperspirant Sanc...
Pret: 41.6 Ron

Crema de noapte Sanc...
Pret: 231 Ron

 




Suport
Home
Despre noi
Promotii
Ajutor
Reduceri
Magazine Partenere
Contact
Info
Cum platesc
Livrare si returnare
Colaborare
Termeni si conditii
Garantie
Parteneri
Politica de confidentialitate
Newsletter
Informare cookies
Glosar medical
Dictionar termeni medicali
Dictionar paraziti
Prezentare
Dr. Hulda Clark Tinctura de Coriandru
Pachet antiparazitar pentru copii - Eliminarea Ascarizilor
Pachet Dr. Clark - detoxifiere rinichi Premium
Pachet Dr. Clark deparazitar de 18 zile Premium
Pachet Dr. Clark Detoxifiere si Deparazitare Colon
Pachet Dr. Hulda Clark - detoxifiere ficat
Para Clark Kit
Program deparazitar copii - Eliminare limbrici
Programul Dr. Clark Antiparazitar pentru copii
Prostract 10
Tinctura de nuc negru
Tratamente paraziti intestinali Dr Hulda Clark
Tratamentul Dr. Clark antiparazitar - Eliminarea Teniei
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro

 Copyright © drhuldaclark.ro 2011 - 2014. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. DrHuldaClark.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 
ANPC    
 
Inchide bara