Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
 
 

Sunati la: 0724.885.715 ; 0730.514.767 ;

 
 
Vezi lista completa de produse  
PACHETE
• Pachet Dr. Clark - candida
• Pachet Dr. Clark - cardiovascular
• Pachet Dr. Clark - colon
• Pachet Dr. Clark - deparazitar
• Pachet Dr. Clark - Mop-up
• Pachet Dr. Clark - ficat
• Pachet Dr. Clark - rinichi
• Pachet Dr. Clark - metale grele
• Tratament detoxifiant
• Pachet Dr. Clark - tiroida
PRODUSE
• Acizi
• Aminoacizi
• Tratament deparazitar si detoxifiant
• Deparazitare
• Detoxifiere
• Eliminare metale grele
• Enzime
• Minerale
• Plante
• Tincturi
• Uleiuri esentiale
• Vitamine
• Altele
• Kituri si substante de testare
APARATE
• Aparate Electronice
• Accesorii si filtre
• Dispozitive tratarea apei
• Ozonatoare
• Zapper
CARTI, DVD-URI
• Brosuri
• Carti
DUPA FUNCTIE
• Antioxidanti
• Cardiovascular
• Digestiv
• Imuno-stimulatoare
• Oase si Articulatii
• Sistem respirator
• Tesut Conjunctiv
• Glicemie-Diabet
IGIENA CORPORALA
• Cosmetice
• Igiena cavitate bucala
• Igiena intima
• Sapun-Sampon-Gel de dus
Conexiunea cu intoleranta alimentara
 
Conexiunea cu intoleranta  alimentara

Conexiunea cu intoleranta  alimentara

Articol redactat de Echipa Dr. Hulda Clark
Acest subiect este important pentru multi, deoarece se crede ca 35 pana la 45% dintre noi reactioneaza negativ la diferite alimente. Astazi toata lumea cunoaste cate o persoana care este intoleranta la anumite alimente.
Rolul tractului intestinal este de a prelua  produsele alimentare, de a le digera si de a absorbi nutrientii din ele, dar atunci cand acest lucru nu este facut in mod corespunzator alergenii alimentari poate irita tractul intestinal deschizand usa inflamatiilor. Acestea pot duce la declansarea unui sindrom numit  „intestin permeabil", in cazul acesta nutrientii nu sunt absorbiti in mod corespunzator si toxinele trec prin peretele intestinal cauzand daune si altor organe si tesuturi.
Vorbind din punct de vedere medical "reactie alergica" este diferita de "intoleranta alimentara". Cu toate acestea, ambele sunt cauzate de o reactie adversa la alimente.


REACTIA ALERGICA LA ALIMENTE este declansata de sistemul imunitar si duce la un raspuns rapid cu actiune al imunoglobinei (IgE). Pentru acest tip de alergie trebuie sa fim expusi la alimentele in sine. Simptomele rezultate sunt grave, imediate si pot fi uneori fatale. Termenul medical pentru acest lucru este anafilaxie. Nu multi oameni au acest tip de reactie si, de obicei, doar la un singur sau la putine alimente.  Alunele provoaca, uneori, acest tip de reactie la unele persoane.
Intoleranta alimentara in schimb, este destul de comuna. Aceasta este, de asemenea, cauzata de anumite reactii adverse la alimente si aduce un raspuns non-IgE imediat. In acest caz, nu este nevoie neaparat ca persoana sa fie expusa la un produs alimentar specific, fiind cauzata de o deficienta de substante chimice specifice sau enzime, necesare pentru a digera substantele alimentara sau de unele  substantele chimice naturale sau sintetice din produsele alimentare pe care organismul este incapabil sa le tolereze. Intoleranta poate depinde de cantitatea de alimente consumata (denumita uneori si doza). Simptomele rezultate sunt  cronice si pot fi uneori intarziate, fapt care face ca stabilirea legaturii  dintre cauza si efect  sa fie mai dificila.
Exista pagini si pagini de informatii despre alergii si intolerante alimentare pe internet, dar cercetarile conduse de Dr. Clark pe tema alergenilor alimentari si modul in care dezvoltam alergiile sunt destul de unice.
Ficatul este un organ uimitor si este responsabil pentru detoxifierea organismului de unele substante daunatoare consumate odata cu alimentele si bauturile ingerate. Acestea includ conservanti chimici, arome si coloranti adaugate produselor alimentare, plus molecule din material plastic, solventi, si metale, care sunt culese de alimente noastre in timpul recoltarii, prelucrarii si ambalarii. Daca, ceea ce trimitem ficatului nostru este mai mult decat poate suporta, substantele contaminante nu sunt eliminate, calatorind libere in organism prin sange provocand durere si reactii alergice.
Una dintre descoperirile Dr-ului Clark consta in faptul ca parazitii contribuie la impiedicarea ficatului de a-si indeplini rolul de detoxifiere a organismului, dar cum si de ce se intampla acest lucru trebuie inca cercetat.

Dr. Clark a realizat, de asemenea, o conexiune la polarizare magnetica care sustine faptul ca celulele unei persoane sanatoase au o polarizare pozitiva in timpul orelor zilei atunci cand natura ne-a proiectat pentru a fi activi.
Dr. Clark a fost convinsa ca suntem meniti sa consumam in principal substante polarizate pozitiv, cum ar fi produsele alimentare proaspete si apa curata. Dr. Clark a constatat ca produsele alimentare care sufera schimbari de pe urma metodelor de conservare sau de prelucrare indelungate, metale grele adaugate la apei potabile noastre, ca parte a procesului de purificare, toate au o polaritate negativa si  in consecinta unele dintre celulele noastre isi schimba sarcina in negativ. Dr. Clark a suspectat ca aceasta polarizare negativa declanseaza o alarma  la nivel celular sau la un anumit organ, fapt care duce la deschiderea celulei printr-o reactie inflamatorie pentru a primi tratament natural IgE al corpului. Ce s-ar intampla in cazul in care un parazit sau virus, cum ar fi de exemplu o etapa de dezvoltare a parazitului Fasciolopsis, este prezent si ajunge la aceste celule compromise, bacteriile ar  invada celule deschise multiplicandu-se producand  D-tiramina, o amina special, care se poate transforma substante din apropiere de L-forme si nu D-forme de aminoacizi. Acizii L-amino din vecinatatea unui parazit Buski trec in curand la D-forme schimbandu-le  polaritatea din negativa in pozitiva. Pentru ca organismul nostru foloseste doar L-forme, si nu D-forme de aminoacizi, vom vedea rapid corpul nostru compromis si cu probleme  mari.
Substante chimice care sunt adaugate sau introduse produselor alimentare pentru cultivarea, conservarea, sau pentru prelucrarea lor pot deveni alergeni, daca organismul nu este capabil sa le dezintoxifice si astfel devin D-forme de aminoacizi si fenolici in loc de necesarele L-forme.
Acest lucru se poate intampla si prin intermediul unor substante chimicale pe care alimentele le dezvolta in mod natural. De exemplu, PIT (phenylisothiocyanate)  este gasita in multe legume, dar mai ales cele din familia verzei. Acesta este o cianura care ofera o protectie naturala legumelor impotriva insectelor, bolilor si animalelor.
Dar daca mancam prea mult din anumite alimente, chiar daca acestea sunt considerate "bune", metabolismul nostru va fi deranjat de substantele naturale de protectie pe care acestea le contin. Cu totii am experimentat acest sentiment de cateva ori in viata.  Pericolul apare de la paraziti, bacterii, deseurile acestora, metale grele si radioactivitate, care sunt in noi si cauta oportunitati de a penetra celulele care au fost deschise de o reactie inflamatorie. Amintiti-va ca o polaritate negativa determina organismul nostru sa schimbe structura aminoacizilor de la L la D-forme si aceste D-forme  sunt cele care impiedica enzimele ficatului si pancreasului  sa descompuna si detoxifice alimentele noastre mai eficient.
Este ironic faptul ca, atunci cand organele si tesuturile noastre recunosc ca au nevoie de ajutor, declanseaza mecanismul de combatere a alergiei PGE2 (prostaglandina E2), dar cu cat se produce mai mult mai PGE2  cu atat vom exeprimenta o mai mare inflamatie a tesuturilor. Aceasta inflamatie, la randul sau, deschide usile celulelor la bacterii si virusi care ne aduc durere, diaree, balonare, gaze, probleme respiratorii, transpiratii, precum si alte simptome alergice.
Organele noastre au preferinte specifice sau atractii care sunt numite tropisms. De exemplu, anumite plante ajuta ochilor sau gatului. Alergeni alimentari au, de asemenea, tropisms si sunt atrasi de anumite organe.
Acesta este motivul pentru care fiecare organ are propia alergie si uneori si multiple alergii. Atunci cand ficatul dumneavoastra nu poate detoxifia o substanta alergica dupa ce am mancat, in curand se constata ca este atrasa  prin tropism de organul la nivelul caruia declanseaza alergia si in cazul in care acest organ are o polarizare negativa cauzata de diferite contaminantii, cum ar fi nichelul sau radioactivitate, va gasi  celule deschise din cauza inflamatiei permitand astfel  intrarea noxelor.

CUM scapam de alergiile NOASTRE:
Ucigand parazitii si infometandu-i de hrana lor preferata   
Scoateti metale grele si eliminati radioactivitate
Curatati ficatul pana cand se imbunateteste actiunea acestuia
Variati dieta zilnica in mod constant, pentru a evita supraincarcarea mecanismelor de detoxifiere
Manancati numai  alimente prospete pe care au exclusiv  L-forme
Evitati consumul de alimente vechi, indiferent de tipul de conservare chimica, pentru a evita acumularea a mai multor D-forme
Evitati alergeni alimentari care au legatura cu organul deranjat

In concluzie, putem rezuma ca utilizarea si sensibilitatea la produsele alimentare de catre organismul uman este foarte complexa. Aceasta complexitate care prevede tolerante poate deasemenea duce si la intoleranta. Prin cercetarile sale Dr. Clark s-a concentrat asupra produselor alimentare, intelegem acum de ce, uneori, enzimele nu sunt in masura sa digere ceea ce consumam si de ce ficatul nu este capabil sa detoxifice suficient alimentele. Paraziti, bacterii, precum si alti contaminanti contesta in mod constant sistemul nostru imunitar si impiedica actiunea eficienta a ficatului nostru precum si a altor organe. Agentii contaminantii  pe care am putea ingera pot la randul lor sa forteze celulele noastre sa isi schimbe polaritatea intr-una negativa. Corpul nostru necesita L-formele de aminoacizi si nu poate folosi D-forme care rezulta din noxele induse de polaritate negativa. In cele din urma, apararea noastra naturala impotriva materialelor daunatoare care ataca tesuturile si organele, produce PGE2 care determina inflamatia si, in mod ironic, deschide usile de protectie ale celulelor noastre la bacterii si virusi.


>> citeste mai mult



Te-ar mai putea interesa :

• Bioflavonoidele
Bioflavonoidele   Bioflavonoidele Bioflavonoidele, denumite si vitamina P, au proprietati asemanatoare vitaminelor, sunt antioxidante puternice, care reduc riscurile pentru multe afectiuni. Le regasim in mari cantitati in legume, in timp ce la flori sau fructe sunt responsabile de reflectarea unei culori
 
• Alimente alcaline
Alimente alcaline Alimente alcaline Legume alcaline: broccoli, telina, castravete, vinete, conopida, ceapa, spanac, rosii; Fructe alcaline: mere, caise, avocado, banane, struguri, citrice, piersici, pere; Fructe acidifiante: coacaze, prune, fructe glasate; Cereale acidifiante: ovaz, paine, faina alba, pas
 
• Curatarea si purificarea rinichilor
Curatarea si purificarea rinichilor Curatarea si purificarea rinichilor Se iau 6 crengute de mure de 50-60 cm fiecare. Se taie marunt ca ceapa si se pun la fiert intr-o cratita de 6 l plina cu apa de izvor sau filtrata. Se fierbe 2-3 ore fara capac, la foc incet, pana cand ramane jumatate (3 l). In doua zile se bea toata cantit
 
• Importantele beneficii ale alimentatiei bazate pe cruditati
Importantele beneficii ale alimentatiei bazate pe cruditati Importantele beneficii ale alimentatiei bazate pe cruditati O alimentatie bazata pe cruditati declanseaza inca de la inceput ample fenomene benefice in fiinta umana. Astfel, metabolismul reincepe sa functioneze intr-un mod optim ceea ce va conduce la urmatoarele procese importante: 1) Elimin
 
• Caracteristicile unei alimentatii corecte
Caracteristicile unei alimentatii corecte Caracteristicile unei alimentatii corecte O alimentatie corecta si sanatoasa, trebuie sa aiba urmatoarele caracteristici: 1) Alimentatia trebuie sa fie hranitoare si vitalizanta pentru intreg organismul. Prin urmare, hrana noastra trebuie sa contina intregul complex de substante (minerale
 
Vezi toate stirile din categoria Despre Nutritie

CELE MAI VANDUTE

- 11 %Discount 11 %
Tratament detoxifian...
Pret: 290 Ron

- 10 %Discount 10 %
Pachet Aparat Zapper...
Pret: 4500 Ron

MagZapper
Pret: 2145 Ron

Antiperspirant Sanc...
Pret: 41.6 Ron

Crema de noapte Sanc...
Pret: 231 Ron

 




Suport
Home
Despre noi
Promotii
Ajutor
Reduceri
Magazine Partenere
Contact
Info
Cum platesc
Livrare si returnare
Colaborare
Termeni si conditii
Garantie
Parteneri
Politica de confidentialitate
Newsletter
Informare cookies
Glosar medical
Dictionar termeni medicali
Dictionar paraziti
Prezentare
Dr. Hulda Clark Tinctura de Coriandru
Pachet antiparazitar pentru copii - Eliminarea Ascarizilor
Pachet Dr. Clark - detoxifiere rinichi Premium
Pachet Dr. Clark deparazitar de 18 zile Premium
Pachet Dr. Clark Detoxifiere si Deparazitare Colon
Pachet Dr. Hulda Clark - detoxifiere ficat
Para Clark Kit
Program deparazitar copii - Eliminare limbrici
Programul Dr. Clark Antiparazitar pentru copii
Prostract 10
Tinctura de nuc negru
Tratamente paraziti intestinali Dr Hulda Clark
Tratamentul Dr. Clark antiparazitar - Eliminarea Teniei
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro

 Copyright © drhuldaclark.ro 2011 - 2014. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. DrHuldaClark.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 
ANPC    
 
Inchide bara