Despre bautul apei
Daca avem banuieli in ceea ce priveste calitatea apei potabile, sau daca ea are un gust neplacut, este bine sa o expunem la lumina sau, cel mai bine, la soare dupa ce in prealabil am adaugat in ea o lingurita de pudra de argila ori o lingura de suc de lamaie. Cateva ore mai tarziu vom avea la dispozitie o apa care nu e cu nimic mai prejos decat oricare alta foarte buna.
Foarte important: este periculos sa beti apa imediat dupa masa, deoarece apa dilueaza sucurile digestive care descompun mancarurile în stomac. Astfel, apa bauta in timpul mesei sau imediat dupa aceea, impiedica digestia corecta a alimentelor si deregleaza cele 3 cicluri ale corpului nostru. Rezultatul va fi un mare consum energetic din partea acestuia pentru a restabili situatia.
>> citeste mai mult
|
|
Te-ar mai putea interesa :
• Bioflavonoidele |
|
Bioflavonoidele
Bioflavonoidele, denumite si vitamina P, au proprietati asemanatoare vitaminelor, sunt antioxidante puternice, care reduc riscurile pentru multe afectiuni. Le regasim in mari cantitati in legume, in timp ce la flori sau fructe sunt responsabile de reflectarea unei culori |
|
• Alimente alcaline |
|
Alimente alcaline
Legume alcaline: broccoli, telina, castravete, vinete, conopida, ceapa, spanac, rosii;
Fructe alcaline: mere, caise, avocado, banane, struguri, citrice, piersici, pere; Fructe acidifiante: coacaze, prune, fructe glasate;
Cereale acidifiante: ovaz, paine, faina alba, pas |
|
• Curatarea si purificarea rinichilor |
|
Curatarea si purificarea rinichilor
Se iau 6 crengute de mure de 50-60 cm fiecare. Se taie marunt ca ceapa si se pun la fiert intr-o cratita de 6 l plina cu apa de izvor sau filtrata. Se fierbe 2-3 ore fara capac, la foc incet, pana cand ramane jumatate (3 l). In doua zile se bea toata cantit |
|
• Importantele beneficii ale alimentatiei bazate pe cruditati |
|
Importantele beneficii ale alimentatiei bazate pe cruditati
O alimentatie bazata pe cruditati declanseaza inca de la inceput ample fenomene benefice in fiinta umana. Astfel, metabolismul reincepe sa functioneze intr-un mod optim ceea ce va conduce la urmatoarele procese importante:
1) Elimin |
|
• Caracteristicile unei alimentatii corecte |
|
Caracteristicile unei alimentatii corecte
O alimentatie corecta si sanatoasa, trebuie sa aiba urmatoarele caracteristici:
1) Alimentatia trebuie sa fie hranitoare si vitalizanta pentru intreg organismul. Prin urmare, hrana noastra trebuie sa contina intregul complex de substante (minerale |
|
|