Ceai essiac
Ceaiul essiac marca Hulda Clark este preparat din plante 100% organice si nu contine ierbicide, pesticide sau alte chimicale. Ceaiul essiac marca Hulda Clark este o formula din plante ce a fost utilizata din anul 1922 de o sora medicala din Canada numita Rene Caisse pentru a ajuta pacienti cu afectiuni grave. Formula i-a fost transmisa de un vraci indian Ojibway. Ceaiul essiac marca Hulda Clark a ajutat mii de persoane din toata lumea sa-si recapete sanatatea fara a avea efecte negative. Plantele din Essiac sunt mixate in cantitati precise pentru a maximiza efectul sinergetic, conform retetei lui Rene Caisse. Plantele aflate in compozitia ceaiului essiac marca Hulda Clark curata sangele si hranesc celulele individual, imbunatatindu-le rezistenta si integritatea. Acest ceai a ajutat mii de persoane din toata lumea sa-si recapete sanatatea fara a avea efecte negative.
>> citeste mai mult
Ceaiul essiac marca Hulda Clark contine: radacina de brusture (Arctium lappa), radacina de rubarba (Rheum palmatum), maces indian (Rumex acetosella), scoarta de ulm (Ulmus fulva).
Ceaiul essiac marca Hulda Clark este recomandat :
- complementar in terapiile antitumorale: antioxidant, creste nivelul de oxigenare celulara, reduce neoangiogeneza, creste sensibilitatea celulelor tumorale la chimio si radioterapie, antimutagenic, stimuleaza productia limfocitelor T
- detoxifica sangele, limfa, ficatul, plamanii, pielea, rinichii
- ajuta la eliminarea lichidului in exces din cavitatile corpului (ascita, hidrotorax, edeme cerebrale, pulmonare)
- reduce acumularile de metale grele (aluminiu, plumb, mercur, cadmiu, arsen) din organism, in special cele periarticulare reducand anchiloza dureroasa
- antianemic - stimuleaza sinteza de hematii si ajuta la prevenirea lezarii acestora
- protejeaza mucoasele - reduce simptomele afectiunilor gastro-intestinale (boala Crohn, ulcer peptic, gastrite, reflux gastroesofagian, diverticulita, indigestii, balonari, constipatie sau diaree, boala celiaca - intoleranta la gluten, pirozis); creste pofta de mancare
- imbunatateste functiile pancreasului, splinei, ficatului (congestii, icter, favorizeaza eliminarea bilei)
- complementar in tratamentul diabetului insulino-dependent prin continutul de inulina care este convertita in insulina
- regleaza nivelul colesterolului, reduce riscul de ateroscleroza
- favorizeaza vindecarea ranilor si a abceselor (si prin aplicatii externe)
- mentine echilibrul sodiu/potasiu in organism si ph-ul alcalin, corespunzator starii optime de sanatate
- converteste oxalatii de calciu si potasiu in forme inofensive, hidrosolubile, care se elimina urinar, prevenind formarea litiazei aparatului urinar
- antihemoragic in accidente cerebro-vasculare, hemoragii gastro-intestinale, gingivale, hematoame, contuzii, fisuri anale, hemoroizi, epistaxis
- reduce demielinizarea: incetineste evolutia sclerozei multiple si a sclerozei laterale amiotrofice
- creste eficienta tratamentelor in bolile Alzheimer si Parkinson
- antibacterian, antifungic, antiviral, antiparazitar
- regleaza functia tiroidiana
- reduce inflamatiile si durerile in artrita, guta; protector osteo-articular
- antipiretic (reduce febra); stimuleaza fluidificarea si expectoratia mucusului din caile respiratorii.
Ceaiul essiac marca Hulda Clark se prepara astfel: se amesteca 1/2 cana cu 1 litru de apa si se fierbe bine timp de 10 minute. Dupa care se lasa sa stea 6 ore. Dupa care se amesteca din nou si se lasa sa mai stea inca 6 ore. Reancalziti prin fierbere. Ceaiul se administreaza pe stomacul gol: nu se mananca o ora inainte sau dupa fiecare doza. In acest interval de doua ore (o ora inainte + una dupa) se poate consuma numai apa cat mai pura.
|