Mod de prezentare

Planta este originara din sudul Europei si Vestul Asiei, iar in prezent este raspandita in toata zona mediterana, Balcani, Rusia, India, Olanda si America. Are semintele usor picante si foarte bogate in ulei volatil, cu o aroma dulce si oarecum grea. Interesant este ca, atunci cand sunt proaspete, semintele de coriandru au un miros greu de suportat, pentru ca pe masura ce se usuca acesta se modifica apropindu-se ca aroma de cel al lacramioarelor. La noi, coriandrul creste doar cultivat.

Afectiuni pentru care se recomanda: anorexie; dispepsii digestive, balonari abdominale; viermi intestinali; conjunctivita; tuse, raceala, gripa; dureri de cap; probleme ale sinusurilor; umflaturi, anxietate, cancer, cancerul hepatic, cancerul la colon, cancer la san, diabet, colici abdominale la adulti, astenie psihica, incapacitate de concentrare mentala, halena.

Trebuie specificat aspectul ca tinctura pe care o comercializeaza echipa Dr Hulda Clark se extrage din frunzele de coriandru, intrucat ingredientele active din seva frunzei (tanin, vitamina C, uleiuri esentiale, etc.) sunt mult mai eficiente si mai rezistente din punct de vedere calitativ. Suplimentele alimentare nu trebuie sa fie folosite ca un substitut pentru o dieta variata. Nu depasiti doza zilnica recomandata.

Mod de adminstrare:

Adulti si copii peste 12 ani: o lingurita de 4 ori pe zi, in tratamente de 1-3 luni.

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. A se conserva in ambalajul original, la temperaturi sub 20 de grade.