Pachet Dr. Hulda Clark - detoxifiere ficat
 

Pachet Dr. Hulda Clark - detoxifiere ficat

Tratamentul detoxifiant pentru ficat contine urmatoarele produse:

1 pachet Sare Epsom;
1 flacon capsule de Ornitina;
1 sticla de 60 ml de tinctura de coaja de nuca neagra;
1 flacon Acid Clorhidric picaturi;
1 borcan vitamina C pudra;
1 grapefruit rosu (din bucataria proprie);
ulei de masline ozonificat - preparat proaspat (maxim 15 minute);
*ozonificarea uleiului de masline se realizeaza utilizand un aparat ozonator.

*ATENTIE – pentru a avea eficienta maxima, inainte de a urma tratamentul pentru detoxifierea ficatului, este necesar sa procedati mai intai la detoxifierea colonului, apoi sa urmatitratamentul deparazitar de 18 zile si in cele din urma, tratamentul pentru detoxifierea rinichilor.

Eliminarea calculilor biliari- efect garantat

Eliminarea calculilor biliari (pietrele din caile biliare) imbunatateste spectaculos digestia, care reprezinta fundamentul sanatatii dumneavoastra

Curatarea canalelor biliare este cea mai puternica procedura pe care o puteti aplica pentru a va putea imbunatatii sanatatea. Ea nu trebuie facuta inaintea programului antiparazitar si, pentru a obtine cele mai bune rezultate, trebuie aplicata dupa detoxifierea rinichilor.

Calculii biliari, avand o consistenta poroasa, pot ingloba toate bacteriile, chisturile, virusii si parazitii care trec prin ficat. Astfel se formeaza "cuiburi" de infectii, alimentand in permanenta organismul cu bacterii si stadii ale parazitilor.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate ozonati uleiul de masline din aceasta reteta  folosind un ozonator de casa, in scopul de a distruge toate stadiile parazitilor care ar putea fi eliberate in timpul detoxifierii.


Cel mai frecvent, canalele biliare sunt obstruate de calculi. Unii fac alergii sau urticarie, in timp ce altii nu au niciun simptom. Pe radiografia sau tomografia computerizata a vezicii biliare nu se vede nimic. De obicei, calculii nu se afla in vezica biliara. Majoritatea calculilor sunt mici si nu sunt calcificati, ceea ce reduce posibilitatea vizualizarii lor pe radiografie. Exista peste 6 tipuri de calculi biliari si majoritatea contin cristale de colesterol.

Oferta Pachet Dr. Hulda Clark - detoxifiere ficat Calculi biliari
 
Oferta  Pachet Dr. Hulda Clark - detoxifiere ficat Calitate produselor
 
 


Disclaimer