Mod de prezentare Prostract 10

Prostatita este o infectie a tractului genito-urinar frecvent care afecteaza barbatii de toate varstele, cu o frecventa deosebita in randul adultilor tineri. Statistica arata ca manifestarile acestei afectiuni apar la circa 9% din barbatii de peste 18 ani. Inflamatia prostatei se poate deveni cronica, purtand numele de prostatita cronica. Se apreciaza ca bolnavii de prostatita cronica au ocalitate a vietii alterata, asemanatoare cu pacientii care au suferinte grave, cum ar fi infarctul de miocard.

Produsul nostru Prostract 10 contine 10 plante selectate special pentru a imbunatati sanatatea persoanelor care au probleme cu prostata. Plantele folosite in Prostract 10 sunt cunoscute pentru a ajuta la alinarea simptome deranjante si de multe ori dureroase ale unei prostate marite.

Atentie!

In cazurile de hipertensiune arteriala, hipotensiune arteriala sau in cazul in care se urmeaza tratamente pe baza de anticoagulante (diabetici-insulino rezistenti), se recomanda utilizarea cu prudenta. Suplimentele alimentare nu trebuie sa fie folosite ca un substitut pentru o dieta variata. Nu depasiti doza zilnica recomandata.

Beneficii:
- combate infectiile
- suprima bacteriile

Avantaje:
- nu provoaca somnolenta
- nu provoaca dependenta
- sigur, realizat cu produse naturale.


Adulti si copii peste 16 ani: 1/4 lingurita de 1-3 ori pe zi.

Compozitie:
urzica, fruct de Saw Palmetto, Pygeum, frunze ceai verde, armurariu, Scutellaria, Red Clover, radacina de ghimbir, fruct de Vitex, concentrat de propolis, glicerina vegetala, apa distilata si alcool de cereale approx.10%.

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. A se conserva in ambalajul original, la temperaturi sub 20 de grade.