Curatarea si purificarea rinichilor
|
|
Curatarea si purificarea rinichilor
Se iau 6 crengute de mure de 50-60 cm fiecare. Se taie marunt ca ceapa si se pun la fiert intr-o cratita de 6 l plina cu apa de izvor sau filtrata. Se fierbe 2-3 ore fara capac, la foc incet, pana cand ramane jumatate (3 l). In doua zile se bea toata cantitatea, fractionat, in parti egale, in decursul primei si celei de-a doua zi. Timp de o saptamana se recomanda alimentatie vegetariana, fara carne (trei zile inainte si trei zile dupa tratament). In timpul tratamentului, chiar si dupa, se poate verifica urina, in care vom observa (daca e cazul) nisipul si chiar si calculi de mici dimensiuni.
>> citeste mai mult
|
|
Te-ar mai putea interesa :
• Bioflavonoidele |
|
Bioflavonoidele
Bioflavonoidele, denumite si vitamina P, au proprietati asemanatoare vitaminelor, sunt antioxidante puternice, care reduc riscurile pentru multe afectiuni. Le regasim in mari cantitati in legume, in timp ce la flori sau fructe sunt responsabile de reflectarea unei culori |
|
• Alimente alcaline |
|
Alimente alcaline
Legume alcaline: broccoli, telina, castravete, vinete, conopida, ceapa, spanac, rosii;
Fructe alcaline: mere, caise, avocado, banane, struguri, citrice, piersici, pere; Fructe acidifiante: coacaze, prune, fructe glasate;
Cereale acidifiante: ovaz, paine, faina alba, pas |
|
• Importantele beneficii ale alimentatiei bazate pe cruditati |
|
Importantele beneficii ale alimentatiei bazate pe cruditati
O alimentatie bazata pe cruditati declanseaza inca de la inceput ample fenomene benefice in fiinta umana. Astfel, metabolismul reincepe sa functioneze intr-un mod optim ceea ce va conduce la urmatoarele procese importante:
1) Elimin |
|
• Caracteristicile unei alimentatii corecte |
|
Caracteristicile unei alimentatii corecte
O alimentatie corecta si sanatoasa, trebuie sa aiba urmatoarele caracteristici:
1) Alimentatia trebuie sa fie hranitoare si vitalizanta pentru intreg organismul. Prin urmare, hrana noastra trebuie sa contina intregul complex de substante (minerale |
|
• Argumente pentru o hrana vie |
|
Argumente pentru o hrana vie
Dr. W. Kollath preciza ca toate alimentele ce trec prin diferite stadii de prelucrare, cum ar fi: incalzirea, conservarea, prepararea cu ajutorul proceselor tehnologice, adaugarea de substante nenaturale, alimente obtinute prin procese de sinteza chimica, ajung |
|
|