Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
 
 

Sunati la: 0724.885.715 ; 0730.514.767 ;

 
 
Vezi lista completa de produse  
PACHETE
• Pachet Dr. Clark - candida
• Pachet Dr. Clark - cardiovascular
• Pachet Dr. Clark - colon
• Pachet Dr. Clark - deparazitar
• Pachet Dr. Clark - Mop-up
• Pachet Dr. Clark - ficat
• Pachet Dr. Clark - rinichi
• Pachet Dr. Clark - metale grele
• Tratament detoxifiant
• Pachet Dr. Clark - tiroida
PRODUSE
• Acizi
• Aminoacizi
• Tratament deparazitar si detoxifiant
• Deparazitare
• Detoxifiere
• Eliminare metale grele
• Enzime
• Minerale
• Plante
• Tincturi
• Uleiuri esentiale
• Vitamine
• Altele
• Kituri si substante de testare
APARATE
• Aparate Electronice
• Accesorii si filtre
• Dispozitive tratarea apei
• Ozonatoare
• Zapper
CARTI, DVD-URI
• Brosuri
• Carti
DUPA FUNCTIE
• Antioxidanti
• Cardiovascular
• Digestiv
• Imuno-stimulatoare
• Oase si Articulatii
• Sistem respirator
• Tesut Conjunctiv
• Glicemie-Diabet
IGIENA CORPORALA
• Cosmetice
• Igiena cavitate bucala
• Igiena intima
• Sapun-Sampon-Gel de dus
Prevenirea cancerului esofagian
 
Prevenirea cancerului esofagian

Generalitati

Medicii nu pot explica intotdeauna de ce unele persoane dezvolta cancer si altele nu. Oamenii de stiinta au studiat tiparele generale de cancer din populatie pentru a afla care din lucrurile din jur si actiunile vietii de zi cu zi pot creste riscul de aparitie al cancerului.
Orice lucru care creste riscul de aparitie al unei boli este numit factor de risc, iar orice lucru care scade acest risc este numit factor protector. Unii factori de risc pentru cancer pot fi evitati, dar multi nu pot fi. De exemplu, desi
fumatul poate fi oprit, genele mostenite de la parinti nu pot fi alese. Fumatul si mostenirea unor gene specifice pot fi considerati factori de risc pentru anumite tipuri de cancer, dar numai fumatul poate fi evitat. Prevenirea inseamna evitarea factorilor de risc si cresterea factorilor protectori care pot fi controlati pentru ca riscul de aparitie al cancerului sa fie scazut.
Desi multi factori de risc pot fi evitati, e important de retinut ca evitarea lor nu este o garantie ca boala nu va apare. De asemenea, multe persoane cu un anumit factor de risc nu vor dezvolta cancer. Unele persoane sunt mai sensibile la factorii care pot determina aparitia cancerului. Pacientii se vor adresa medicilor pentru aflarea metodelor de prevenire a cancerului care sunt eficiente fiecaruia in parte.

 

 

Prevenirea cancerului esofagian

 

Cancerul esofagian este cancerul localizat la nivelul esofagului, care este un conduct muscular prin care mancarea ajunge in stomac. Majoritatea cancerelor esofagiene sunt fie adenocarcinoame, fie carcinoame ale celulelor scuamoase. Ambele tipuri de cancer se gasesc la nivelul tesutului care captuseste esofagul in interior. Cancerul de tip scuamos apare in portiunea superioara a esofagului in apropierea gatului, iar adenocarcinoamele apar in portiunea inferioara a esofagului in apropierea stomacului.

 

Semnificatia cancerului esofagian

 

Numarul cazurilor noi de cancer de tip scuamos este in scadere. Barbatii negrii sunt mai predispusi la aparitia carcinomului scuamos decat caucazienii. Riscul pentru acest tip de cancer creste cu varsta pentru toate grupele rasiale. Numarul de cazuri noi de adenocarcinoame esofagiene a crescut in ultimele doua decade. Prevalenta acestuia este mai mare decat a carcinomului scuamos esofagian in Statele Unite si Europa de vest.

 

 

- fumatul si alcoolul – cancerul esofagian de tip scuamos este puternic asociat cu acestea. Studiile au aratat ca evitarea fumatului si alcoolului scade riscul dezvoltarii cancerului esofagian
-
dieta – o dieta bogata in fructe, legume verzi si galbene si legume de tipul verzei, brocolii, conopida pot scade riscul aparitiei cancerului esofagian de tip scuamos
-
antiinflamatoare nesteroidiene – unele studii au aratat ca folosirea antiinflamatoarelor nesteroidiene (aspirina si alte medicamente care reduc febra, inflamatia, durerea) este asociata cu un risc scazut de dezvoltare ambelor tipuri de cancer esofagian
- infectia cu
Helicobacter Pylori si atrofia gastrica – infectia cu Helicobacter Pylori determina inflamatia si ulceratia mucoasei gastrice, care poate duce la atrofie gastrica (afectiune in care celulele mucoasei gastrice sunt distruse). Atrofia gastrica poate creste riscul de aparitie al cancerului esofagian de tip scuamos
-
refluxul gastroesofagian si esofagul Barrett – refluxul gastric (reintoarcerea continutului gastric in portiunea inferioara a esofagului) poate irita esofagul si in timp, poate cauza aparitia esofagului Barrett. Esofagul Barrett este o afectiune in care celulele care tapeteaza partea inferioara a esofagului s-au modificat sau au fost inlocuite de celule anormale care pot duce la adenocarcinom. Nu se stie daca tratamentul chirurgical sau orice alt tratament medical care poate opri refluxul gastroesofagian vor reduce riscul de dezvoltare a adenocarcinomului esofagian.

 

Importanta cancerului esofagian

Cancerul esofagian este cancerul localizat la nivelul esofagului, care este un conduct muscular prin care mancarea ajunge in stomac. Majoritatea cancerelor esofagiene sunt fie adenocarcinoame, fie carcinoame ale celulelor scuamoase. Ambele tipuri de cancer se gasesc la nivelul tesutului care captuseste esofagul in interior. Cancerul de tip scuamos apare in portiunea superioara a esofagului in apropierea gatului, iar adenocarcinoamele apar in portiunea inferioara a esofagului in apropierea stomacului.

Numarul cazurilor noi de cancer de tip scuamos este in scadere. Barbatii negrii sunt mai predispusi la aparitia carcinomului scuamos decat caucazienii. Riscul pentru acest tip de cancer creste cu varsta pentru toate grupele rasiale. Numarul de cazuri noi de adenocarcinoame esofagiene a crescut in ultimele doua decade. Prevalenta acestuia este mai mare decat a carcinomului scuamos esofagian in Statele Unite si Europa de Vest.

 

Profilaxie

Urmatorii factori de risc si factori protectori pot influenta dezvoltarea cancerului esofagian:

- fumatul si alcoolul: cancerul esofagian de tip scuamos este puternic asociat cu acestea; studiile au aratat ca evitarea fumatului si alcoolului scade riscul dezvoltarii cancerului esofagian
- dieta: o dieta bogata in fructe, legume verzi si galbene si legume de tipul verzei, brocolii, conopida pot scade riscul aparitiei cancerului esofagian de tip scuamos
-
antiinflamatoare nesteroidiene: unele studii au aratat ca folosirea antiinflamatoarelor nesteroidiene (aspirina si alte medicamente care reduc febra, inflamatia, durerea) este asociata cu un risc scazut de dezvoltare ambelor tipuri de cancer esofagian
- infectia cu
Helicobacter Pylori si atrofia gastrica: infectia cu Helicobacter Pylori determina inflamatia si ulceratia mucoasei gastrice, care poate duce la atrofie gastrica (afectiune in care celulele mucoasei gastrice sunt distruse); atrofia gastrica poate creste riscul de aparitie al cancerului esofagian de tip scuamos
-
refluxul gastroesofagian si esofagul Barrett: refluxul gastric (reintoarcerea continutului gastric in portiunea inferioara a esofagului) poate irita esofagul si in timp, poate cauza aparitia esofagului Barrett; esofagul Barrett este o afectiune in care celulele care tapeteaza partea inferioara a esofagului s-au modificat sau au fost inlocuite de celule anormale care pot duce la adenocarcinom. Nu se stie daca tratamentul chirurgical sau orice alt tratament medical care poate opri refluxul gastroesofagian vor reduce riscul de dezvoltare a adenocarcinomului esofagian.

 

 

Urmatorii factori de risc si factori protectori pot influenta dezvoltarea cancerului esofagian:

Sursa: www.sfatulmedicului.ro

 

 


>> citeste mai mult



Te-ar mai putea interesa :

• Cancerul laringelui, esofagului, palatal al buzelor, limbii, ganglionilor cervicali
Cancerul laringelui, esofagului, palatal al buzelor, limbii, ganglionilor cervicali In declansarea formelor de cancer al laringelui factorii preponderenti sunt: -    nitrozaminele folosite pentru a da gust si calitate alimentelor sau drept conservanti alimentari; -    deficitul de vitamine (riboflovina); -    consumul cronic de alcool; -  &nbs
 
• Cancerul esofagian – generalitati si stadializare
Cancerul esofagian – generalitati si stadializare   Generalitati Cancerul esofagian este o boala in care celule maligne se formeaza in tesutul esofagian. Esofagul este conductul muscular care transporta alimentele si lichidele dinspre cavitatea bucala spre stomac. Peretele esofagian este format din cateva straturi tisulare, incluzand m
 
Vezi toate stirile din categoria cancer esofagian

CELE MAI VANDUTE

- 11 %Discount 11 %
Tratament detoxifian...
Pret: 290 Ron

- 10 %Discount 10 %
Pachet Aparat Zapper...
Pret: 4500 Ron

MagZapper
Pret: 2145 Ron

Antiperspirant Sanc...
Pret: 41.6 Ron

Crema de noapte Sanc...
Pret: 231 Ron

 




Suport
Home
Despre noi
Promotii
Ajutor
Reduceri
Magazine Partenere
Contact
Info
Cum platesc
Livrare si returnare
Colaborare
Termeni si conditii
Garantie
Parteneri
Politica de confidentialitate
Newsletter
Informare cookies
Glosar medical
Dictionar termeni medicali
Dictionar paraziti
Prezentare
Dr. Hulda Clark Tinctura de Coriandru
Pachet antiparazitar pentru copii - Eliminarea Ascarizilor
Pachet Dr. Clark - detoxifiere rinichi Premium
Pachet Dr. Clark deparazitar de 18 zile Premium
Pachet Dr. Clark Detoxifiere si Deparazitare Colon
Pachet Dr. Hulda Clark - detoxifiere ficat
Para Clark Kit
Program deparazitar copii - Eliminare limbrici
Programul Dr. Clark Antiparazitar pentru copii
Prostract 10
Tinctura de nuc negru
Tratamente paraziti intestinali Dr Hulda Clark
Tratamentul Dr. Clark antiparazitar - Eliminarea Teniei
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro

 Copyright © drhuldaclark.ro 2011 - 2014. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. DrHuldaClark.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 
ANPC    
 
Inchide bara